Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

100% Пълнозърнесто брашно от нахут 0.5 кг
3.29 лв.
Продуктов No: 1219 Продуктов код: 1219 Производител: Ecosem

Смляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно.

Без изкуствени добавки.

Пухкава, фино смляна структура. Безглутенов продукт с високо съдържание на диетични фибри. Отличен източник на протеини, което го прави подходящ за хора, които не консумират месо. Изключително богато на фолиева киселина. Предоставя на организма и витамини B-6, желязо, магнезий и калий.

Употреба

Подходящ за сладкиши, пици, супи, омлети. Може да се използва и за  сгъстител на сосове и задушени ястия.

Характеристики на смляното на каменна мелница пълнозърнесто  брашно от нахут

За нашето брашно използваме специално подбран сорт нахут, който сами отглеждаме на нашите ниви край с. Стамболово. Брашното е смляно на каменна мелница благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословнo. Нашето пълнозърнесто брашно съдържа всички съставни части на зърното – ендосперм, зародиш и обвивка, в пропорциите които им е отредила природата, и всички витамини, минерали и фитонутриенти които се съдържат в тях. Нищо не се премахва, нито се добавя.  ECOSEM

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

100% Пълнозърнесто брашно от ориз 0.5 кг 2.20 лв.
100% Пълнозърнесто брашно от нахут 0.5 кг 3.29 лв.
Безглутеново Пене от Ориз 250 г 2.99 лв.
Пълнозърнести Фузили 250 г 1.49 лв.
Бяло брашно от лимец 1 кг 6.89 лв.