Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

100% Пълнозърнесто брашно от тритикале
2.89 лв.
Продуктов No: 1220 Продуктов код: 1220 Производител: Ecosem

ритикале е есетествена кръстоска чрез опрашване между пшеница (Triticum) и ръж (Secale). Това уникално зърно е взело най-добрите черти от двата вида. Има богатия аромат на ръжта и хлебопекарните качества на пшеницата. Има по-ниско съдържание на глутен (но с по-добро качество), по-високо съдържание на протеин и повече аминокиселини от пшеницата.

Нашата каменна мелница смила бавно зърното от тритикале, без да го загрява, запазвайки в максимална степен всички полезни съставки. При смилането на зърното на каменна мелница, то влиза в контакт  само с естествените материали – камъните, които са изградени от същите елементи, от които е и почвата. При този процес зърното прави още веднъж контакт с веществата и минералите, от които се е хранило, за да порасне.

Нашето брашно съдържа всичките ценни масла от зародиша, фибрите от триците, и протеина от ендосперма на зърното. В него не добавяме и не премахваме нищо, което прави нашия продукт изцяло натурален.

 

Нищо не се премахва, нито се добавя. 

ECOSEM

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

100% Пълнозърнесто брашно от тритикале 2.89 лв.
Пълнозърнест КусКус 250 г 1.49 лв.
Фиде от Лимец 250 г 2.99 лв.
Натурално пълнозърнесто брашно от спелта 1 кг 3.89 лв.
Пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец 1 кг 6.49 лв.