Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

Гранофурин разтвор оп х 100 мл
14.95 лв. 15.85 лв.
Продуктов No: 1115 Продуктов код: 1776 Производител: ДРУГИ

Действие:

Стимулира епителизацията и гранулацията на раневи повърхности и има подчертано противовъзпалително, обезболяващо, бактерицидно, антивирусно, антиалергично, подсушаващо, дезодориращо и кератолитично действие.

Показания:

Използва се при възпаление на гърлото, за третиране на единични афти, афтозен, улцерозен, алергичен и други стоматити. Екзацербирали възпалителни форми на пародонтоза, алвеолит,  изгаряния на лигавицата на устата, гингивектомия, лицево-челюстни остеотомии, инцизии и други малки хирургически и стоматологични интервенции.

Дозов режим:

При единични афти - туширане на афтата с напоена с препарата памуче. При останалите лигавични лезии - намазване един-два пъти в денонощието на болния участък или цялата уста до излекуване. Екзацербиралата пародонтоза се третира до преминаването и в хронично състояние. При алвеолити, екстракционни и инцизионни рани  може да се поставят напоени дренчета или компресчета.

състав:

Етакридини Лактас, Метиленум Церулеум, Флавакридин Хидрохлорикум, Аква Дестилата

 

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Гранофурин разтвор оп х 100 мл
14.95 лв. 15.85 лв.
-6%
Гранофурин спрей оп х100 мл
14.95 лв. 15.85 лв.
-6%