Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

Натаспин Х капс. оп х 30
22.50 лв.
Продуктов No: 1244 Продуктов код: 1944 Производител: VALENTIS

Състав:

  1 капсула (0,46g) Натокиназа 160 mg(3000FU) Хидрокситирозол 6 mg

 

НатАспинХ® е синергична комбинация от натокиназа и хидрокситирозол.

Натокиназата е протеолитичен фибирнолитичен ензим, който се синтезира от традиционното японско ястие Натто, за което има литературни данни, че се консумира редовно от японската популация от две хиляди години. Натто представлява ферментирали соеви зърна в присъствието на бактерията bacillus subtilis, а тя от своя страна произвежда натокиназа и витамин К2, като по този начин доставя най-концентрирания на тези субстанции хранителен продукт.

НатАспинХ® е продукт, който е изработен по специален технологичен метод на екстракция и пурификация на субстанцията, за да се концентрира активната молекула натокиназа и да се изолират останалите вещества, които присъстват в Натто.

Натокиназа има доказана фибринолитична активност, като е открита при изследвана на 174 ензима за потенциални фибринлитични възможности през 1980 г. от японския биохимик д-р Хироюки Суми. Той ги сравнява по характеристики, доближаващи се до плазмина, който е ендогенният фибринолитичен ензим сред бозайниците. Натокиназата се доближава изключително много по механизъм до плазмина, като надвишава фибринолитичните му възможности 4 пъти.

Около 80% от действието се дължат на директно разрушаване (лизиране) на тромбите в цялата кръвоносна система. Останалите 20% се характеризират с повишаване на плазмените нива на TPA (тъканен плазминоген активатор) чрез блокиране на основния му инхибитор PAI-1, както и чрез стимулация на превръщането на проурокиназа в урокиназа. И двата синергични механизма водят до стимулацията на плазмин и на нашите собствени фибринолитични възможности. Тези допълващи основния ефект на Натокиназата действия гарантират ефекта на препарата през цялото денонощие, тъй като TPA демонстрира силно изявен циркаден ритъм.

ДЕЙСТВИЕТО НА НАТАСПИНХ СЕ НАБЛЮДАВА В ЦЯЛАТА КРЪВОНОСНА СИСТЕМА, КАТО ОБХВАЩА: АРТЕРИАЛНА И ВЕНОЗНА ЧАСТ, ПОКРИВА МИКРОЦИРКУЛАЦИЯТА (ПЕРИФЕРНА СЪДОВА СИСТЕМА) И ПРЕМИНАВА КРЪВНО-МОЗЪЧНАТА БАРИЕРА. РИСК ОТ КЪРВЕНЕ В ДОЗИРОВКА ДО 9000 ЕДИНИЦИ НАТОКИНАЗА (3 КАПСУЛИ НАТАСПИНХ) ПРИ САМОСТОЯТЕЛЕН ПРИЕМ НА ПРАКТИКА НЕ СЕ Е НАБЛЮДАВАЛ В СВЕТОВЕН ПЛАН. ЛЕЧЕНИЕТО НА ПАЦИЕНТИТЕ С НАТАСПИНХ НЕ ИЗИСКВА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА КОАГУЛАЦИОНЕН СТАТУС, КАТО ЛАБОРАТОРНИ ПОКАЗАТЕЛИ – INR (INTERNATIONAL NORMALIZED RATIO), НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ И НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПРОСЛЕДЯВАТ, КАТО ТОВА ОТ СВОЯ СТРАНА ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ И УЛЕСНЯВА ТЕРАПИЯТА ИМ ПРИ ЛЕКУВАЩИТЕ ГИ ЛЕКАРИ.

Допълнителните ефекти на натокиназата включват:

  • редукция на общия холестерол, чрез намаляване на LDL-C и триглицеридите;
  • Умерен хипотензивен ефект в размер до 10.9% редукция на систолното и 9.7% на диастолното налягане;
  • Намаляване на тромбоцитната и еритроцитната агрегация.

Допълнителната съставка в препарата – Хидрокситирозол, представлява най-мощният антиоксидант от природен произход, който е познат на медицината. Открит е за пръв път при анализ на средиземноморската диета и на него се отдават част от причините популацията на средиземноморския басейн да демонстрира нормални нива на хлестерола и нисък релативен риск сърдечно-съдови заболявания.

Хидрокситирозолът има стойности по ORAC (Oxygen Radical Absobance Capacity) от 68576, което се явява 15 пъти по-висока антиоксидантна способност от добре познатия Зелен чай и 3 пъти по-висока от CoQ10 (коензим Q10).

В многобройни човешки, животински и ин витро изследвания се доказват следните клинични ползи:

  • Намалява риска от тромбоза чрез намаляване на тромбоксан B2 (TXB2), прекурсор на тромбина;
  • Значително и бързо намаление на „лошия хлестерол” LDL-C;
  • Намаляване на маркерите на възпалението, включително IL-10, ПЕГ-1, C-реактивен протеин, COX-2, TNF-α, ИНОС и др.;
  • Подкрепя митохондриалната функция и значително увеличава нивата на АТР(аденозин трифосфат) енергия;
  • Подобряване на качеството на живот при пациенти с остеопороза;
  • Ползотворно въздейства на зравето на очите, намалявайки риска от дегенерация на макулата;
  • Има терапевтичен ефект върху сърдечно-съдовата система;

НатАспинХ е най-ефикасният и безопасен препарат за превенция и лечение на тромбоза. Натуралният произход на субстанциите, както и високите технологии, с които Valentis ги извличат от природата гарантират, че организмът ще ги приеме добре и без странични ефекти. Ефикасността на субстанциите е отдавна изследвана и доказана в световните медицински издания, а отскоро в България вече има и сериозен клиничен опит.

Покзазания за употреба:

Първина и вторична профилактика – превенция на исхемичен мозъчен инсулт (ИМИ);

Първична и вторична профилактика – превенция на исхемична болест на сърцето (ИБС) – НАП;

Първична и вторична профилактика-превенция на транзиторна исхемична атака (ТИА);

Предсърдно мъждене;

Тромбофлебити и пост тромбфлебитен синдром;

Диабетнa полиневропатия;

Варикозни вени;

Лечение на васкулити, склеродермия, Ханк и пр.;

Завишение в общия холестерол;

Хемороиди;

Хипертония.

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Вено-артериарен Фитолек капс. оп. х 40 18.00 лв.
Цикатри капс. оп. х 36 17.40 лв.
Детралекс 500 мг табл. оп х 90 47.90 лв.
ОМЕГА 3-6-9 1000 мг капс.оп. х 30 13.00 лв.
ЕКОТОНУС РИБЕНО МАСЛО + ВИТАМИН Е 1000 мг оп. х 30 5.99 лв.