Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

14.90 лв. 15.95 лв.
Продуктов No: 662 Продуктов код: 1385 Производител: VITASLIM

Живите Витамини Live Vitamins са единствени по рода си. Те са многократно по-силни от обикновените витамини и дават видими и бързи резултати.

Това се дължи на подобрената формула, при която е запазена естествената биоактивност („живота”) на витамините и минералите. Специалната технология на производство (патентована технология Licaps® на Capsugel) пък гарантира максимално усвояване на полезните вещества в тялото, т.е. още по-добра ефективност.

Различните витаминно-минерални комплекси в състава на Live Vitamins допринасят за нормалната функция на:

Имунната
система

Доказано ефективен за поддържане на силен имунитет е комплексът от желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. Той прави Live Vitamins особено ценен през рисковите за здравето сезони.

Сърце
и
кръвоносна
система

Комплексът от магнезий, калций, желязо, коензим Q10 и витамините В1, В2, В12, В6 и С във Live Vitamins допринася за поддържане на нормалната сърдечна функция и дейността на кръвоносните съдове.

Кости
и
стави

Калций, магнезий, мед, цинк, манган и витамините С и D са специалната част от Live Vitamins, която работи за доброто здраве на костите и ставите. Те осигуряват плътността на костите и нормалната функция на хрущяла. Допринасят за образуването на съединителна тъкан.

Тонус
и
енергия

Енерджи комбинацията на Live Vitamins включва желязо, магнезий, коензим Q10 и витамините В2, В6, В12 и С. Те помагат за намаляване на чувството на отпадналост и умора (дори в мускулите) и повишават тонуса.

Памет
и
концентрация

Нормалната функция на мозъка се поддържа от комплекса биотин, мед, йод, магнезий и витамините В1, В2, В6, В12 и С във Live Vitamins. Той подкрепя нервната система и психичната дейност.

Външен
вид

За здравето и красотата на косата, кожата и ноктите Live Vitamins се грижи чрез коензим Q10, биотин, цинк, селен, манган, йод, мед и витамините А, С, Е и В2. Те поддържат нормалната пигментация и образуването на колаген. Елиминират свободните радикали и проявяват антиейджинг ефект.

Live Vitamins подкрепя още доброто зрение, здравето на зъбите и нормалния растеж и развитието на децата (допринася за нормалното протичане на метаболизма).

 
Как
се
пие
Live
Vitamins?

За възрастни по 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.

Противопоказания: Не са известни. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!

Витамин А  спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.

Витамин В1 съдейства за осигуряването на нормалния растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.

Витамин В2 допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция.

Витамин В3 допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулирането на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мазъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.

Витамин В5 подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.

Витамин B6 подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.

Витамин B9 подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.

Витамин B12 подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.

Витамин С подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.

Витамин D3 съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите. Това му действие повлиява превенцията и лечението на остеопорозата.

Витамин E антиоксидант, повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.

Биотин спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.

Калций подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.

Магнезий допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.

Желязо допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.

Цинк участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.

Флуор спомага минерализацията на зъбите.

Манган спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.

Йод способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.

Мед съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.

Селен допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Хром допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.

Коензим Q10  антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.

СЪСТАВ  
  КОЛИЧЕСТВО
в 1 и 2 капсули  % RDA* Витамини     Витамин А (Ретинил палмитат)   400/800 µg RE  100 Витамин C (Аскорбинова киселина)   40/80 mg  100 Витамин D3 (Холекалциферол)   2,5/5,0 µg  100 Витамин Е (D-Алфа-токоферол)   6/12 mg алфа-ТЕ  100 Витамин В1 (Тиамин мононитрат)   0,55/1,1 mg  100 Витамин В2 (Рибофлавин)   0,7/1,4 mg  100 Витамин В3 (Никотинамид)   8/16 mg  100 Витамин В5 (Калциев пантотенат)   3/6 mg  100 Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)    0,7/1,4 mg  100 Витамин В9 (Фолиева киселина)   100/200 µg  100 Витамин В12 (Цианкобаламин)   1,3/2,6 µg  104 Биотин, Витамин Н (Биотин)   25/50 µg  100 Минерали     Калций (Калциев карбонат)   60/120 mg  15 Желязо (Железен фумарат)   7/14 mg  100 Мед (Меден оксид)   0,5/1 mg  100 Цинк (Цинков оксид)   5/10 mg  100 Флуор (Натриев флуорид)   1,78/3,56 mg  100 Манган (Манганов сулфат)   1/2 mg  100 Магнезий (Магнезиев оксид)   28/56 mg  15 Йод (Калиев йодид)   76/152 µg  100 Селен (Натриев селенат)   27/54 µg  100 Хром (Хром III Хлорид)   20/40 µg  100 Допълнително обогатени с     Коензим Q10 (Убидекаренон)   5/10 mg  ** Помощни вещества: антиоксидант –
лецитин (фосфатидил холин),
слънчогледово масло    

* Препоръчителен дневен хранителен прием за възрастни
** Не е установен Препоръчителен дневен хранителен прием

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Допелхерц Актив B КОМПЛЕКС ДЕПО табл. оп. х 30 3.95 лв.
Супрадин желирани мечета оп. х 30 11.20 лв.
Допелхерц Актив Магнезий + Калций табл. оп. х 30 7.70 лв.
Допелхерц Актив Bитамин С + Цинк еферв.табл. оп. х 15 6.40 лв.
Допелхерц Актив за коса и нокти оп. х 30 9.80 лв.