Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

Имунна Формула капс. оп. х 30
15.50 лв. 16.60 лв.
Продуктов No: 763 Продуктов код: 1486 Производител: HEALTH AID

Комбинация от Ехинацея, Самбукус, Чесън и Астрагал

Имунната формула на Dr. Green е изцяло натурален продукт, който допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система.

Състав на една капсула:

Ехинацея .........................................100 mg

Самбукус нигра / Черен бъз ..........100 mg

Астрагал...........................................180 mg

Чесън (екстракт 10:1)......................100 mg

Витамин С..........................................20 mg

Други съставки: Растителна целулозна капсула.

Доза за дневен прием:  Възрастни и деца над 7 години – 1 капсула дневно, с храната.

Имунната формула  на DR.GREEN  комбинира най- доброто от науката и природата за поддържането на по-добър имунитет. Имунната формула на DR.GREEN е изцяло натурален продукт, който:

  • Повишава имунният отговор, като стимулира както секрецията на антитела (хуморален имунитет), така  и производството на защитни клетки (Т- лимфоцити, клетки убийци, макрофаги);
  • Действа върху най-известните патогени: бактерии, вируси, причинители на сезонни респираторни инфекции;
  • Намалява възпалението и болката на горните дихателни пътища и всички увредени лигавици.Като подобрява също и локалния имунитет.
  • Намалява риска от развитие на респираторни инфекции и облекчава симптоматиката при вече настъпили такива.

За Кого е подходяща Имунната Формула на DR.GREEN  :

  • За профилактика на сезонни респираторни и гастроинтестинални инфекции инфекции;
  • За облекчаване на симптомите и намаляване на продължителността на заболяването, при вече настъпила настинка, грип и инфекции на респираторния тракт,.
  • За повишаване на имунния отговор при вирусни инфекции – херпес, инфлуенца и гъбичкови инфекции.
  • За повишаване на имунния отговор при имунокомпрометирани пациенти с диабет,  на антибиотична терапия, лъчетерапия, химио терапия и др.

Имунната Формула на DR.GREEN  съдържа едни от най- ефективните  активни съставки, клинично  доказали действието сиза добро имунно здраве, които действат синергично в една капсула.

 

ЕХИНАЦЕЯТА е една от най-популярните в традиционната и холистична медицина билки, която потиска растежа на стафилококи, стрептококи, вирусите  на грипа и херпеса.От древността тя се използва  както с профилактична цел при първи признаци на простуда и  по време на грипна епидемия, така и при вече настъпило заболяване с цел намаляване на симптомите и продължителността.Ехинацеята има силно противовъзпалително действие, подпомага организма и има общо укрепващ ефект. Действа благоприятно върху функцията на дихателната система.

САМБУКУС нигра ( черен бъз) има силен антиоксидантен, имуностимулиращ, антибиотичен и противовирусен ефект. Успешно се използва както за профилактика, така и при заболявания като катари на горните дихателни пътища, пневмонии, бронхити, тонзилити и др. Освен това екстрактът от  Самбукус  действа слабително, диуретично и способства за понижаване на високата температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества в него.Научно е доказано, че самбукусът ефективно  се бори с вирусите,  доказано ефективен  против инфлуенца вируса и  при бактериални инфекции. Има антиалергично и антихистаминово действие.

АСТРАГАЛ:

Астрагалът съдържа полизахариди и сапонини, които повишават активността на Т-клетките убийци и така се повишава клетъчният имунен отговор. Също така билката стимулира и отделянето на интерферон.Астрагалът  е мощен адаптоген, който приспособява огранизма  към  различни външни и вътрешни промени,регулира кръвното налягане и кръвната захар,повишава устойчивостта към простудни заболявания,усилва защитната енергия на организма,засилва имунната система, предотвратява настинки и грип, потиска вируса на херпеса,подпомага възстановявнатето на епитела на засегнатите дихателни пътища.Астрагалът намалява нивата на кортизола- хормона на  стреса.

ЧЕСЪН:

От древността чесънът се счита за природният антибиотик. Той унищожава микроорганизмите, причиняващи инфекции: вируси, бактерии, гъби. Чесънът е единствената естесвена защита при възпаление на ухото. Чесънът ефективно се използва за подпомагане  контрола на високото кръвно налягане и подобрявне  здравето на сърдечносъдовата система.

 

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Допелхерц Имунактив Депо табл. оп. х 30 8.20 лв.
Анти-Вирал софтгел капс. оп х 60 28.50 лв.
Анти-Вирал билкова тинктура оп х 50 мл 31.00 лв.
Астрагал капс. оп. х 60 9.10 лв.
Септилин сироп - За добра имунна система 4.50 лв.