Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

Диасан Макс капс. ПРОМО оп. 30+30
10.90 лв. 10.95 лв.
Продуктов No: 892 Продуктов код: 1613 Производител: VITAGOLD

Диасан Макс поддържа нормалното ниво на кръвна захар.
Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

Активни съставки:
- Екстракт от цейлонска канела - съдържа полифеноли, флавоноиди, танини и др. Активните вещества подпомагат нормалното усвояване на глюкозата в тъканите (най-вече в мускулите). Допринася за поддържане нормално ниво на холестерол в кръвта. Цейлонската канела се отличава от другите видове с много ниското съдържание на "кумарин"/вещество, което пречи на нормалното кръвосъсирване/. В Диасан Макс се използва воден екстракт от цейлонска канела, а там това вещество липсва.
- Екстракт от горчив пъпеш - съдържа голям брой биологично активни химични съставки - тритерпени, протеини, сапунини, пептиди, гликозиди и др. Гликозидите в екстракта от горчив пъпеш помагат за поддържане нормалното ниво на глюкоза в кръвта и допринасят за усвояването й от тъканите. Те, също така, възпрепятстват натрупването на излишни мазнини.
- Екстракт от гимнема - използва се за поддържане нормалните стойности на кръвна захар. Основната активна съставка в екстракта е гимнемна киселина, помагаща за намаляване потребността от сладки храни.
- Цинк - допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Защитава клетките от оксидативен стрес и спомага за нормалното функциониране на имунната система.  Цинкът допринася за поддържане нормално състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство.
- Хром (хром пиколинат) - поддържа кръвната захар в нормални граници, помага за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни. Освен това благоприятства изгарянето на излишната глюкоза.

Състав:

1 капсула съдържа:

    екстракт от цейлонска канела - 233 мг;
    екстракт от горчив пъпеш - 55 мг;
    екстракт от гимнема - 21 мг;
    хром - 91 мкг;
    цинк - 5 мг.

Дозировка: 1 капсула дневно, сутрин преди хранене.
Приемът на Диасан Макс не пречи на стандартната терапия за диабет и може да с употребява съвместно. За по-добър ефект се препоръчва прием 2 месеца, след което се прави кратка почивка.

Предупреждения:
Продуктът е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките и при деца под 12 години. При бременност и кърмене е необходима консултация с лекар.
Не са наблюдавани странични действия в посочените дози.
Да се съхранява на сухо и прохладно място до 25 градуса Целзий.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Vita Gold, България.
 

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Диасан Макс капс. ПРОМО оп. 30+30
10.90 лв. 10.95 лв.
-0%