Онлайн дрогерия PHARMINA.EU. Удостоверение № 51/19.09.2019 от РЗИ София.

160.00 лв. 185.00 лв.
Продуктов No: 919 Продуктов код: 1639 Производител: MDC PHARMA

Информация за продукта

Процесът на възстановяване на всички наранявания по кожата и пълното зарастване на кожните рани се съкращава многократно с прилагането на Окадекс анесмия.

Кожата изолира и предпазва тялото от външната среда. Когато се получи рана, тялото активира естествен биологичен феномен: зарастването на раната. Това е сложен възстановителен процес, през който организмът трябва да спре кървенето, да предпази, прочисти и да затвори раната. Засегнатата тъкан трябва да се възстанови до възможно най-близък вид до първоначалното й състояние. В процеса на зарастване ще се задействат поредица от мерки за лечение на раната. Това става на три последователни фази и се характеризира със специфични клетъчни дейности, които подреждат процеса в съответствие с точен хронологичен ред, като фазите се застъпват една с друга. Всяка стъпка е пресметната.

Етап 1 : при третиране с  Окадекс анесмия този етап продължава само няколко часа. За сравнение: без използването на Окадекс анесмия етап 1 продължава от 2 до 4 дни. През този етап най-напред ще се оформи съсирек от кръв, който частично ще спре кървенето. След това много бързо тялото ще се организира да се пребори с инфекцията и по този начин да се защити срещу микроби и чужди тела. Увредените тъкани се унищожават и поглъщат от специални клетки. Кръвните капиляри са по-пропускливи, те дават предимство при преминаването на кръвна плазма и имунни клетки, като например антитела, за травмираните зони.

Етап 2 : при третиране с  Окадекс анесмия този етап продължава само 1 до 3 дни. За сравнение: без използването на Окадекс анесмия етап 2 продължава от 10 до 15 дни. През този етап малките кръвоносни съдове, които са били наранени при травмата на кожата постепенно ще се реформират. Организмът започва да преодолява загубата на субстанция за нова тъкан, като синтезира колагенни фибри посредством фибробластите. Появява се епителна тъкан по най-външния слой на кожата. В същото време раната ще се свие, за да се сближат нейните краища до пълното закриване; много клетки и молекули влизат в действие. Този етап е важен за преодоляване на предубежденията от естетически характер, тъй като е известно, че след зарастването на раната, кожата няма да е точно същата. Колкото е по-тъмна кожата и колкото по-младо е тялото, толкова по-некрасиво стои белегът. Освен това, рани в някои области на тялото зарастват по-зле. Това се отнася до гръдния кош, гръдната кост, гърба и ставите. С прилагането на Окадекс анесмия този проблем не съществува.

Етап 3: при третиране с  Окадекс анесмия този етап продължава само 10 до 40 дни За сравнение: без използването на Окадекс анесмия етап 2 продължава 2 месеца до 2 години. През този етап колагенът и еластинът, друг вид влакно от синтезираната тъкан, ще се уплътнят и уголемят, за да структурират кожата. Мрежата от кръвоносни съдове ще се само организира до нормално състояние. Така ще нараснат съпротивителните сили на кожата и нейната еластичност ще я направи по-здрава. Зоната с белега остава деликатна в продължение на дни, докато кожата не възвърне своето предишно равновесие. Когато се използва Окадекс анесмия кожата регенерира многократно по-бързо и ефектът на белегът изчезва или в много тежки случаи е едва забележим.

 

Какво се случва с нараняванията по кожата,когато се използва продуктът Окадекс анесмия:

→ Първо, те не кървят обилно – дори когато имат огромни отворени рани Окадекс анесмия пресича кръвотечението и го насочва към по-маловажни части от тялото, за да има възможност кръвта по раната да се съсири.

→ Окадекс анесмия съдържат съставки с антибактериални свойства, които предотвратяват възпаления. По време на заздравяването не се наблюдават никакви признаци на инфектиране на раната.

→ Окадекс анесмия е отличен антисептик, с летален ефект срещу всички бактерии, вируси и гъбички. Унищожава невидимите микроорганизми, безвреден за човешките и животински клетки.

→ Окадекс анесмия елиминира типичните реакции на болка, докато трае възстановяването. Обикновено дълбока и сериозна рана се отразява на поведението. След прилагане с Окадекс анесмия болката се облекчава и изчезва.

→ Окадекс анесмия мощно стимулира всички слоеве на кожата напълно да заменят липсващата тъкан само за дни, независимо от размера й, без да оставят никакъв белег или неравност. Активира епителизацията на увредените клетки и подпомага зарастването на раната.

→ Въздействието на Окадекс анесмия започва на 30 секунда и колкото по-дълго е контактно време, толкова повече се увеличава и ефектът му.

→ Благодарение на свойството си на дълбоко навлизане в кожата, Окадекс анесмия прониква максимално и достига до хиподермиса .

Продуктите Окадекс анесмия са помощно средство

 

Доставката на всеки продукт се извършва до офис на куриерската фирма по желание на клиента със "СПИДИ" или "ЕКОНТ". За покупка над 70 лв. разходите по доставката са за сметка на Pharmina2007!

Подобни продукти

Flaska Neo Design розово и бели маргаритки 0.5 литра 65.00 лв.
Flaska Neo Design Disco bamboo 0.5 литра 65.00 лв.
Глицерин Монтавит супозитории 1 г оп. х 10 5.95 лв.
БОНБОНИ АЛПИ * оп х 100 броя 8.00 лв.
Flaska Neo Design бели маргарити 0.5 литра 65.00 лв.